Lees hier over de ervaringen van anderen.

Ik heb de coaching door Leon als heel waardevol ervaren omdat een goede gezondheid en een gevoel van vitaliteit veel meer omvat dan voeding en bewegen alleen. Tijdens de coaching gesprekken heb ik geleerd wat de basis is van vitaliteit en hoe ik die zelf kan beïnvloeden.

Ik heb nu meer inzicht gekregen in welke invloed factoren als slaap, ademhaling, stress, voeding en andere factoren hebben op mijn algehele welzijn.

Dankjewel Leon, voor je professionele en betrokken manier van coachen. Ik heb veel van je geleerd dat ik graag meeneem op mijn verdere pad!

Brenda van Es

Ik had eerder coachingstrajecten gehad, maar met minder succes voordat ik bij Leon terecht kwam.

De coaching van Leon was heel leerzaam en als je met vragen komt of te maken krijgt met lastige situaties, dan heeft hij daar altijd een goed antwoord op waar je eigenlijk niet om heen kan.

Leon is ook ontzettend enthousiast in zijn coaching en kijkt met een frisse wind naar jouw situatie. Het leek na twee sessies met Leon dat we elkaar al heel lang konden. Als je een coach wil die je op je gemak laat voelen en enthousiast is, dan is Leon daarin de beste.

Mariska Nes

De laatste jaren ben ik bezig geweest om gezonder te leven en fitter te worden, maar na enige tijd bleef ik voor mijn gevoel op een bepaald punt hangen.

Toen kwam ik in de sportschool in contact met Leon en na een uitgebreide intake ben ik een aantal maanden onder zijn begeleiding bewust aan de slag ben gegaan met mijn voeding in combinatie met beweging.

Hierbij had ik elke week een contactmoment met Leon waarin we het hadden over mijn voortgang. Ik kreeg wekelijks nieuwe tips en tools aangereikt om mijn voedingspatroon beter aan te laten sluiten bij mijn wensen.

Ook werd ik gecoacht om actief aan de slag te gaan om mijn patronen en oude gewoontes waar ik al lange tijd in vast zat te doorbreken.

Verandering is mogelijk met de juiste motivatie. Het resultaat is dat ik binnen 3 maanden tijd 7 kilo ben afgevallen, maar veel belangrijker vind ik dat ik veel meer energie heb en veel beter in mijn vel zit. Ik kan Leon zijn coaching daarom bij iedereen van harte aanraden!

Benney Kenneth

Ik had overgewicht en was behoorlijk futloos. Met veel koffie kwam ik mijn dagen door. Sporten/bewegen daar deed ik niet aan en ik sliep al heel lang slecht. En wat ik niet door had en pas tijdens mijn coachingstraject ontdekte: Ik had te veel stress.

Ik ben nu een aantal maanden verder en niets is meer zoals het was. Ik loop elke dag vijf kilometer en sta op werkdagen zelfs één uur eerder naast mijn bed om te gaan lopen. Ik voel me veel fitter en mijn conditie is veel beter geworden. En ook niet onbelangrijk: ik heb sinds jaren weer een goede nachtrust!

Daarnaast drink ik veel minder koffie en eet ik elke dag ontzettend lekker. De weegschaal geeft inmiddels 19 kilo minder aan en mijn bloedwaarden zijn gigantisch verbetert door een combinatie van een gezonder eetpatroon, meer beweging en minder stress.

Leon heeft me laten inzien dat dingen in mijn leven ook anders kunnen, zodat er minder stress is. En met dit besef kon ik aan het werk. Het is niet altijd gemakkelijk, maar ik krijg er heel veel voor terug. Ik voel me zo veel beter dan een aantal maanden geleden.

De persoonlijke benadering sprak mij het meeste aan en het is fijn dat je 24/7 je vragen kunt stellen. Ik ben ontzettend blij met de kilo’s die ik kwijt ben, ik kon echt iets met de tips en tricks die ik van Leon kreeg. Maar ik vind het toch een totaalplaatje:

Het één kan niet zonder het ander. Ik ben echt met alles tevreden!

Ellen Sterkenburgh

11 december 2017 is een dag die in mijn geheugen staat gegrift. Vorig jaar zat ik namelijk op deze ochtend compleet uitgeput bij de huisarts en vertrok ik weer met slaappillen en een verwijzing naar een psycholoog richting kantoor om te werken.

Not knowing what to do…..

Diezelfde middag had ik een gesprek met twee heel bijzondere personen. Ik mag van mezelf zeggen dat ik een relatief open persoon ben, maar zo open als tijdens dat gesprek ben ik niet vaak geweest.

Als ik erop terugkijk was dit het gesprek waardoor mijn masker afviel. Ik kon niet langer alles weglachen of afdoen met een grapje. Op de fiets terug naar opnieuw kantoor wist ik wel wat me te doen stond. Ik moest voor mezelf gaan zorgen.

Door hulp te vragen en te accepteren kwam ik bij Leon terecht. Tijdens vele gesprekken zijn we stap voor stap mijn patronen en niet helpende gedachtes in kaart gaan brengen.

Het luisterend oor van Leon, zijn vooral praktische tips, maar ook kritische blik en gelukkig een gevoel voor humor, hebben geleid tot grote veranderingen.

Inmiddels ben ik 30 kilo lichter, maar dat is (wat mij betreft) niet mijn grootste prestatie. Nee, het grootste resultaat van het coachingstraject is dat ik eindelijk voor mezelf zorg, maar bovenal weer van mezelf hou!

Marijke de Jong

Interesse in mijn coaching? Doe de gratis intake!
Step 1 of 6

Persoonlijke gegevens

 

Feelfit Coaching Footer

Feelfit Coaching is aangesloten bij de BGN. Dit houdt in dat advies en begeleiding vaak (deels) wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar.
Kijk op het overzicht van vergoedingen of vraag jouw zorgverzekeraar of je in aanmerking komt voor een vergoeding.